عرضه باتری های NARADA در سبد محصولات شرکت

گروه هلدینگ رسام یو پی اس

تخصصی ترین مرکز فروش و تعمیر یو پی اس در ایران

تصویر تبلیغاتی سربرگ شرکت هولدینگ رسام یو پی اس
شرکت رسام یو پی اس : عرضه باتری های NARADA در سبد محصولات شرکت

عرضه باتری های NARADA در سبد محصولات شرکت

شرکت رسام یو پی اس : عرضه باتری های NARADA در سبد محصولات شرکت
باتری NARADA در سبد محصولات شرکت

با توجه به درخواست مشتریان عزیز برای عرضه باتری های یو پی اس با رنج قیمتی متوسط با طول عمر ۳ الی ۵ سال شرکت رسام یو پی اس اقدام به واردات باتری های مارک NARADA برای اضافه نمودن به سبد کالای خود نمود.

شرکت Narada، که در سال ۱۹۹۴ در Hangzhou / China تاسیس شد، تبدیل به یکی از تولید کنندگان باتری برتر و تامین کنندگان جهانی باتری شده است. محصولات پیشرو بسیار قابل اعتماد باتری های اسید سرب از نوع VRLA، سلول های یون لیتیوم و باتری و اجزای و زیر سیستم های مرتبط است.

این محصولات به طور گسترده در مخابرات، برق، راه آهن و دیگر صنایع زیرساخت مورد استفاده قرار می گیرند.

همچنین پس از ذخیره انرژی های تجدید پذیر که از انرژی فتوولتائیک و مزارع باد تولید می شود، دنبال می شود.

Narada تاکید زیادی بر تحقیق و توسعه فناوری دارد تا رشد و ارائه راه حل های نوآورانه به مشتریان خود را داشته باشد.

عرضه باتری های NARADA در سبد محصولات شرکت

Narada یک شبکه فروش و خدمات جهانی را در اختیار دارد تا به نیازهای مشتری نزدیک شود.

Narada در کنار همکاری کارکنان پایه بین المللی در Hangzhou / چین، فعالیت های کاری را در آرژانتین، مالزی، فیلیپین، سنگاپور، انگلیس و ایالات متحده انجام می دهد و ارائه پشتیبانی سریع برنامه ریزی و تحویل کارآمد و با کیفیت بالا از محصولات باتری به بیش از ۱۵۰ کشور از جهان.

اخیرا، کنفرانس کارآفرینی ICT 2017 در هتل Shangri-La در پکن برگزار شد.

در این نشست، چن بو، مدیر شرکت ناردا برنده جایزه اقتصادی در صنعت ICT چین”شد.