برق اضطراری

گروه هلدینگ رسام یو پی اس

تخصصی ترین مرکز فروش و تعمیر یو پی اس در ایران

تصویر تبلیغاتی سربرگ شرکت هولدینگ رسام یو پی اس
شرکت رسام : برق اضطراری

آنچه در این مطلب خواهید خواند

برق اضطراری

شرکت رسام : برق اضطراری
برق اضطراری بدون وقفه

سیستم برق اضطراری گونه ای از سیستم های محافظ و پشتیبان می باشد که در حین بحران یا زمانیکه سیستم های عادی کارایی خود را از دست می دهند به کار گرفته می شوند. سیستم های برق قدرت اضطراری دربردارنده ژنراتورها، سلول‌ سوختی، دستگاههای نوری ، و سیستم های دیگر می‌شود. از این سیستم ها در طیف وسیعی از کانونها همانند آپارتمانهای مسکونی، برق اضطراری بیمارستان‌ ، آزمایشگاه‌ علمی، مراکز داده و دیتا ، مخابرات ها و در تجهیزات پیشرفته کشتی‌های نیروی دریایی مورد استفاده قرار داده می شود.

مضامین

  • کاربرد

  • نوع

  • امنیت سامانه

۱- کاربرد

در ساختمان‌ و مکانهای‌ عمومی در زمان قطع و گسستگی برق شهر، پاره ای تجهیزات حیاتی ممکن است احتیاج به ادامهٔ کار و روشن ماندن داشته باشند از روشنایی در قسمت های مهم پیش بینی شده :

تجهیزات تلفنی و مخابراتی

آسانسور

درب خودکار و اتوماتیک

تاسیسات اتاقهای جراحی و مراقبت‌های ویژه پزشکی در بیمارستان

تاسیسات آژیر خطر و نجات (دود، آتش، دزدی)

بخش های تولیدی ویژه ای که قطع و گسستگی برق درآنها فاعل آسیب های زیادی می شود.

سیستم های کامپیوتری

پمپ‌های فراهم کننده فشار آب و پمپ‌های آتش‌نشانی

سیستم‌ گرمایش و سرمایش ، تهویهٔ مطبوع در قسمت های مهم پیش بینی شده و غیره

۲- نوع

منبع تغذیه اضطراری را می‌توان برمبنای رویه تأمین انرژی الکتریکی در حین قطعی برق گروه بندی کرد. بعضی منابع از باطری جهت تولید انرژی الکتریکی مورد نیاز بهره می گیرند که به اینچنین منابع از دید مدت زمانی که قادرند برق را تأمین کنند محدود می باشند. بعضی دیگر از منابع از نیروی محرکه مکانیکی و ژنراتور استفاده می‌ کنند و که تا هنگامیکه که سوخت موتور تامین باشد قادرند که برق اضطراری را حفظ  و تامین کنند. یک عامل اساسی دیگر در طبقه‌بندی این سیستم ها مدت زمانی که بطول می انجامد تا سیستم برق اضطراری عوض شبکه اصلی برق را بگیرد.

بعضی از سیستم ها توانایی این را دارند که بدون وقفه و تأخیر (فقط با چند میلی‌ثانیه وقفه) برق اضطراری را وارد شبکه کنند. این چنین از سیستم ها بر حسب معمول از باتری جهت تأمین انرژی الکتریکی بهره می گیرند و در اتاق‌های عمل، اتاق‌های سرور و سامانه‌های نظامی مورد استفاده قرار می گیرند. گروه دیگری از سیستم ها جهت تأمین برق اضطراری از نیرو محرکه مکانیکی (موتور مکانیکی) و مولد استفاده می‌کنند که به دلیل زمانبربودن راه‌اندازی ، این سیستمها دارای زمانی وقفه در وصل می باشند. موتور دیزلهای محرک ژنراتور با شیوه های متفاوت مهیا سازی می شوند تا در کوتاه ترین زمان ممکن ژنراتور را به دوران درآورند. ایضاً سیستمهای ترکیبی هم موجود می باشند.

در سیستم‌ ایمنی و محفاظتی (همانند سیستم های اعلام حریق، دوربین های مدار بسته و دزدگیرها) یک عدد باتری خشک ۱۲ یا ۲۴ ولت dc در تابلوی اصلی نقش تأمین برق در مواقع اضطراری را بردوش دارد. یو پی ‌اس برای تجهیزات مهم که احتیاج به تأمین برق و ممانعت از ورود اختلالات شبکه ورودی بیرونی (ولتاژ و فرکانس) به این تجهیزات را دارند مورد استفاده می‌شوند.

۳-امنیت سامانه

تاسیسات سیستم های برق اضطراری بایستی مدون تحت بازدید باشند و برابر قوانین محلی لااقل هر ماه یک بار سنجیده شوند. که معمولا در هر سال ۴ بار این کار انجام می شود.